Internetbundels

Informatie over internetbundels van alle providers

Nieuwe Telfort internetbundels 1 juli 2011

Telfort gaat per 1 juli de prijzen van mobiel internet voor telefoons en voor laptops en tablets aanpassen. Daarbij is vooral oog voor het onderwerp ‘onbeperkt internet’. Zoals iedereen weet loopt het de spuigaten uit met de toename in dataverkeer. Telfort ziet dat de gebruiker steeds meer gesteld is op de snelheid van internet. Men gaat deze snelheid garanderen door middel van datalimieten in te stellen. Zo kon men voorheen voor 9,95 euro per maand onbeperkt internetten met een snelheid van 768 Kbps. Voor 14,95 euro werd de snelheid verhoogd naar 1,5 Mbps.

Met deze nieuwe prijzen en internetbundels komt Telfort tegemoet aan de eisen van de Tweede Kamer (prijsverschil mag door providers toegepast worden op datagebruik en snelheid, niet op specifieke internetdiensten).

De nieuwe internetbundels
Bij de nieuwe bundels zal er vanaf 1 juli meer keus ontstaan wat betreft snelheden en datalimiet. Zo is een bundel van 200MB met een snelheid van 1 Mbps verkrijgbaar voor 6,95 euro per maand. 1GB aan internet met een snelheid tot 3,6 Mbps kost 10,95 euro en de hoogste bundel is 1,5GB met ook tot 3,6 Mbps snelheid en kost 15,95 euro. Ga je buiten je internetbundel, dan betaal je 5 eurocent per MB.

Een indicatie: de gemiddelde mobiele internetter komt niet boven de 1 GB uit. De nieuwe prijzen gelden niet voor de lopende abonnementen.