Internetbundels

Informatie over internetbundels van alle providers

Simyo

Afbeelding SimyoSimyo, een dochteronderneming van KPN, is een prima aanbieder die alleen sim only abonnementen aanbiedt. Het mooie van Simyo is dat men een prima kwaliteit levert als het gaat om netwerk en je echt de vrije keuze hebt in het samenstellen van je abonnement. En in 2013 is men door het Consumentenbond panel bekroond met een 8,2!

Internetbundels
Voor 7,- per maand heb je al 500 MB aan internet met een snelheid tot download snelheid tot 14,4 Mbps en een uploadsnelheid van 2,0 Mbps. En hiermee zit Simyo op dezelfde prijs als Youfone.

1 GB kost je 10,- per maand. Vergeleken met bijvoorbeeld Telfort, zeer gunstig. Bij Telfort betaal je voor 500 MB, 10 euro per maand.

Samenstellen abonnement: flexibel!
Zeker flexibel alleen is het niet mogelijk om alleen een internetbundel af te sluiten. Dit kan wel bij Youfone. Wel kun je alleen belminuten afnemen (zonder internet dus). Men kent internetbundels van 0, 200, 500, 1000, 1500 en 2500 MB.

Wat Simyo daarnaast nog unieker maakt ten opzichte van andere sim only aanbieders is een internet snelheid van 2 MB per seconde bij iedere bundel. Daarnaast is een sim only abonnement afsluiten bij Simyo zeer gemakkelijk en je hebt altijd duidelijk inzicht in je kosten.

Actieprijzen: tijdelijk!
Ter introductie van de nieuwe databundels heeft Simyo tijdelijk actieprijzen voor de 3 grootste bundels! De goedkoopste internetbundel is 200 MB voor € 5,-.

Tegoed meenemen
Helaas is dit tegenwoordig niet mee mogelijk bij Simyo. Je mag wel maandelijks overstappen naar hogere of lagere bundels. Je stapt dan over naar de op het moment van wijzigen geldende bundels en tarieven.

Ga naar Simyo!

Bijgewerkt: 5 juni 2014