Internetbundels

Informatie over internetbundels van alle providers

Internetbundels Robin Mobile

Internetbundels Robin Mobile
De naam zegt je waarschijnlijk niets, maar Robin Mobile is een nieuwe provider die het netwerk van KPN gebruikt. Deze provider biedt alleen sim only aan, maar is de uitkomst voor de groot verbruiker!

Onbeperkt internet
Deze provider biedt voor een vast bedrag per maand onbeperkt internet, bellen en sms-en aan. Het abonnement kost 29,95 euro per maand, maar dan kan je ook echt ‘te keer’ gaan. Alles is onbeperkt, zonder kleine lettertjes. Wel behoudt Robin Mobile zich het recht voor om misbruik te voorkomen. Men heeft overigens nu 3 abonnementen waarbij alles onbeperkt is, alleen de internetsnelheden variëren. Top natuurlijk, voor de grote gebruiker. En men werkt met het KPN netwerk, dus dat is ook een sterk punt.

Internetbundels
Een prima alternatief. Onbeperkt en snel internet en geen verrassing qua kosten van bijvoorbeeld buiten je bundel internetten. Dat kan namelijk niet bij deze provider. Ook wordt het internet na een limiet niet langzamer, omdat je geen limiet hebt.

Deze provider is nieuw op de markt, maar wel een prima alternatief voor de groot verbruiker. Onbeperkt, een vast bedrag en werkzaam via een sterk netwerk zijn absolute pluspunten. Je hoeft alleen maar een simkaart aan te vragen. Nummerbehoud is gratis. Men heeft ook nano kaarten voor bijvoorbeeld de iPhone 5.

De Voordelen:

  • Gebruiken netwerk KPN.
  • Vast bedrag per maand.
  • Alles is onbeperkt.
  • Geen kosten voor nummerbehoud.

Ga naar Robin Mobile.