Internetbundels

Informatie over internetbundels van alle providers

Internetbundels Telfort

Telfort geeft je hele ruime keuze als het gaat om het samenstellen van je abonnement. Je kunt alles los van elkaar bestellen. Zowel bij een abonnement met een toestel als bij een sim only abonnement. En dat is natuurlijk zeer aantrekkelijk als je alleen belminuten of alleen internet wenst. Telfort maakt gebruik van het KPN netwerk.

Samenstellen van je abonnement: Telfort winnaar als het gaat om flexibiliteit!
Bij Telfort is het samenstellen van je abonnement heel gemakkelijk en echt flexibel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor alleen sms’jes, belminuten of internet. Je hoeft dus geen sms’jes of minuten af te nemen als je dit niet wenst. En dat is echt flexibel. Bij de andere providers zit je altijd vast aan een bepaalde keuze.

Gratis bellen
Bij Telfort bel je na 10 minuten gratis. Alleen de eerste 10 minuten betaal je, daarna niets. En dit geldt voor elk gesprek. Men hanteert dus een soort van ‘onbeperkt bellen’.

Gratis nummerbehoud
Nummerbehoud is gratis en zo geregeld via de website van Telfort.

Internetbundel
De internetbundel is wel relatief duur. Kies bij Simyo voor een 500 MB bundel, dan betaal je rond de 7,50 en bij Telfort 10,-. Maar goed, dan heb je wel snel internet. Voor 5 euro extra per maand heb je de 4 G versneller.

Leasetoestel gestopt
Tot mei 2014 hanteerde Telfort de leaseregeling voor een toestel. Gelukkig heeft men deze regeling afgeschaft en ben je weer eigenaar van je toestel.

Bezoek Telfort

Bijgewerkt: 4 juni 2014